O NAMAHrana za pse i mačke
vrhunskog kvaliteta!

Svoju reputaciju gradimo na proverenim vrednostima kojima smo dosledni od samog osnivanja!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Vrhunska hrana za ljubimceZa vas praktično,
za životnu sredinu bezbedno!

Blaženstvo bez žitarica sa više od 30% ribe: Italian Ideal Weight Trout and Blueberries je nova hipoalergijska formula za pse male, srednje i velike rase, kao i za sterilisane mačke.

Ova nova gurmanska kombinacija je razvijena da pomogne našim četvoronožnim prijateljima da održe svoju idealnu telesnu težinu: pastrmka bogata proteina se brzo i lako vari, a borovnice pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa tako što podstiču oporavak nakon fizičke aktivnosti i doprinose očuvanju mišića.

Koncept za „La Vita“ recepturu

Koncept za „La Vita“ recepturu, kao i ekskluzivna formula za Italian Way, je nastao zahvaljujući bliskoj saradnji kompanije Guintini i Fakulteta veterinarske medicine Univerziteta u Peruđi.

Istraživanja su pokazala...

Ove recepture su jedinstvene jer sastojci predstavljaju optimalni balans prepoznatljivog ukusa italijanske kuhinje i potvrđenih korisnih materija za organizam.

Kombinacija ukusa bez žitarica

Kombinacija ukusa bez žitarica sa više od 30% ribe: Italian Ideal Weight Trout and Blueberries je nova hipoalergijska formula za pse male, srednje i velike rase, kao i za sterilisane mačke.

http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/cow.png

Sam proces proizvodnje počinje od pažljive procene svih sirovih materijala čiji se kvalitet i kvantitet odmah proverava. Naročito se proverava hemijski sastav i utvrđuju se antinutritivni faktori, kao što su toksini i bakterije.

http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/scale.png

U sledećoj fazi sirovi materijali i nutrijenti se pažljivo balansiraju kako bi se dobila nutritivna formula koja zadovoljava potrebe određene vrste ljubimca kojoj je ishrana namenjena. Preciznost ovog postupka se postiže uz pomoć softvera.

http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/bokal.png

Sastojci se pažljivo sjedinjuju kako bi se dobila kompletna i homogena smesa koja se dalje prerađuje, a skrob i proteini kuvaju ekstrudiranjem. Zatim sledi sušenje i dodavanje ulja da bi se postigao optimalan nivo vlage i masti u hrani.

http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/HERO-IMAGE-1234-2.jpg

Ukratko
o nama

Osnovna delatnost ogranka preduzeća PROLOGIC d.o.o., PRO PET je veleprodaja hrane za kućne ljubimce jednog od vodećih proizvođača GIUNTINI iz Italije. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor suve hrane i konzervi za pse i mačke, kao i hrana za konje.

Svi proizvodi kompanije GIUNTINI nastali su kao rezultat najnovijih napredovanja na polju kvaliteta, ukusa i ishrane. U našoj ponudi nalazi se vrhunska suva hrana, konzerve i poslastice, koje je razvio stručni tim veterinara i nutricionista, uz saradnju sa profesionalnim odgajivačima.

U zavisnosti od uzrasta psa ili mačke i načina njegovog života, kod nas možete pronaći hranu koja zadovoljava sve nutritivne potrebe ljubimaca po najpovoljnijim cenama u gradu.

Distribucija
Stočne hrane

Firma PROLOGIC d.o.o., se bavi distribucijom poznatog Austrijskog brenda premiksa "Likra".

Na osnovu preporuka stručnjaka, razvili smo i sopstveni brend potpunih i dopunskih smeša ‘Profeed“ uz korišćenje „Likra“ premiksa. Reč je o proizvodima visokog kvaliteta namenjenih za profesionalne farmere, po prihvatljivim cenama.

U svom asrotimanu imamo i neophodne sirovine za stocarstvo, takodje pod imenom „Profeed“.
Pored gore navedenog zvanični smo distributeri za „Bečejka“ stočnu hranu, kao i distributeri za region Srema  „Sanders“ stočne hrane.
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/HERO-IMAGE-12345-2.jpg

Ukratko o
PROLOGIC d.o.o.

Icons-Pawsitive
PROLOGIC d.o.o.
PROLOGIC d.o.o. se bavi veleprodajom i maloprodajom stočne hrane, premiksa, komponenti i sirovina, kao i prodajom raznovrsne opreme za:
domaćinstva
bojama i lakovima za spoljnu i unutrašnju dekoraciju.
ručnim alatima i ostalom opremom za poljoprivredu.
Icons-Pawsitive
P.J. PROPVC
U svom sastavu P.J. PROPVC bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom PVC stolarije, komarnika, trakastih zavesa, garažnih i sigurnosnih vrata.
Sopstvene prodavnice: 6 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine (Srem). Partneri (dileri): više od 150 partnera
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/O-nama-logotipi-box-3.png
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/O-nama-logotipi-box-1.png
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/O-nama-logotipi-box-2.png

GALERIJAPogledajte našu galeriju

http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/EKENOMIK-PLUS-HOME.jpg
Hrana za pseEKONOMIK
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/SUPER-PREMIUM-HOME.jpg
HRANA ZA PSESUPER PREMIUM
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/HRANA-ZA-MACKE-HOME.jpg
HRANA ZA MAČKEKEKE GIUNTINI
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/Footer-logo.png
PROLOGIC d.o.o.
Nehruova 59/29, Beograd
+381 60 735 6 333
office@propet.rs
Ponedeljak - Petak: 09 - 16h
Newsletter