STANDARD

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/ciambellina.jpg

Ciambellina Snak
Kompletna hrana za pse

Ciambellina Snack „Tradicionalna receptura” je kompletna i izbalansirana hrana koja doprinosi zdravlju Vašeg psa. Čine je pažljivo odabrani sastojci visokog kvaliteta (meso, žitarice, vitamini i masti) kako bi se osigurao optimalan kvalitet proizvoda.

Ciambelina Snack sadrži laneno seme, bogato Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama koje doprinose zdravlju kože i dlake Vašeg psa. Izbalansiran izvor vlakana se veoma brzo i lako vari, te pomaže u održavanju efikasnosti epitelnih ćelija i normalnom radu sistema za varenje. Ciambelina Snack ne sadrži dodatne boje i so. Molimo vas da se pridržavate preporučenih porcija kako biste održali idealnu telesnu težinu svog četvoronožnog prijatelja.
No OGM
Energija
No OGM
Bez veštačkih boja
No OGM
Kontrola kilaže
No OGM
Sa Omega 3
No OGM
Zdravlje metabolizma
No OGM
Sa Omega 6
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/denplus.jpg

Den Plus
Kompletna hrana za psa

DEN PLUS „Aktivna receptura” je kompletna hrana sa visokim sadržajem energije koja se preporučuje za drugu fazu rasta šteneta (od 6 meseci pa naviše) i zadovoljava nutritivne potrebe pasa koji su stalno u pokretu (aktivnih pasa).

DEN PLUS je bogat piletinom i takođe sadrži teletinu i bakalar. Bakalar doprinosi balansu odgovarajuće količine Omega-3 masnih kiselina, a laneno seme i soja doprinose balansu Omega-6 masnih kiselina u ishrani. Štaviše, obrok od lucerne pomaže u održavanju nivoa zdravih vlakana i predstavlja izvor beta-karotena (provitamina vitamina A). Pri izboru i konstantnom nadgledanju svih sastojaka standardi visokog kvaliteta su uvek ispunjeni. DEN PLUS ne sadrži dodatne boje. Molimo vas da se pridržavate preporučenih porcija kako biste održali idealnu telesnu težinu svog četvoronožnog prijatelja.
No OGM
Energija
No OGM
Sa Alfom
No OGM
Za čiste zube
No OGM
Bez veštačkih boja
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/Footer-logo.png
PROLOGIC d.o.o.
Nehruova 59/29, Beograd
+381 60 735 6 333
office@propet.rs
Ponedeljak - Petak: 09 - 16h
Newsletter