PREMIUM

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/first-edited.jpg

Pro Cane sa jagnjetinom i pirinčem
Kompletna hrana
za odrasle pse

Pro Lamb and Rice je veoma ukusna i nutritivno izbalansirana kompletna hrana za pse sa proteinima iz jagnjetine.

Zahvaljujući optimalnom energetskog balansu ova vrsta ishrane zadovoljava nutritivne potrebe svih pasa od 6 meseci starosti, bilo da žive unutra ili napolje.
Dodatkom lanenog semena i soje koja su bogata Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama ova formula doprinosi da koža i dlaka Vašeg psa budu izvanredne.
No OGM
Za čiste zube
No OGM
Sa Omega 6
No OGM
Bez veštačkih boja
No OGM
Sa Omega 3
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/pro-cane-3kg-pesce-riso.jpg

Pro Cane sa ribom i pirinčem
Kompletna hrana
za odrasle pse

Pro Fish and Rice je veoma ukusna i nutritivno izbalansirana kompletna hrana za pse sa proteinima iz ribe.

Zahvaljujući optimalnom energetskog balansu ova vrsta ishrane zadovoljava nutritivne potrebe svih pasa od 6 meseci starosti, bilo da žive unutra ili napolje. Naročito je pogodna za pse koji su skloni netoleranciji na određene namirnice, te imaju velike koristi od ishrane bazirane na ribi bez žitarica. Pro Fish and Rice formula je obogaćena lanenim semenom i sojom koje sadrže veliku koncentraciju Omega-3 i Omega-6 masnih kiselina koje doprinose da koža i dlaka Vašeg psa budu izvanredne.
No OGM
Za čiste zube
No OGM
Sa Omega 6
No OGM
Bez veštačkih boja
No OGM
Sa Omega 3
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/pro-cane-3-kg-pollo-riso-1.jpg

Pro Cane sa piletinom i pirinčem
Kompletna hrana za odrasle pse
od 6 meseci starosti

Pro Chicken and Rice je veoma ukusna i nutritivno izbalansirana kompletna hrana za pse sa proteinima iz piletine.

Zahvaljujući optimalnom energetskog balansu ova vrsta ishrane zadovoljava nutritivne potrebe svih pasa od 6 meseci starosti, bilo da žive unutra ili napolje. Dodatkom lanenog semena i soje koja su bogata Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama ova formula doprinosi da koža i dlaka Vašeg psa budu izvanredne.
No OGM
Za čiste zube
No OGM
Sa Omega 6
No OGM
Bez veštačkih boja
No OGM
Sa Omega 3
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/Fresh-Pro-12-kg.jpg

Fresh Pro con pollo fresco – bez žitarica
Kompletna hrana
za odrasle pse

Fresh Pro with Fresh Chicken Grain Free je veoma ukusna i nutritivno izbalansirana kompletna hrana za pse sa proteinima iz sveže piletine. Ovo je idealna ishrana za sve rase pasa od 6 meseci starosti. Pogodna je za sve pse, bilo da žive unutra ili napolje, i naročito se preporučuje psima koji napreduju pri ishrani bez žitarica i glutena. Skrob iz krompira obezbeđuje svu neophodnu energiju, a laneno seme i soja dodatno obogaćuju ovu formulu Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama koje doprinose da koža i dlaka Vašeg psa budu izvanredne.
No OGM
Za čiste zube
No OGM
Sa Omega 6
No OGM
Bez veštačkih boja
No OGM
Sa Omega 3
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/byrbafresh-JUNIOR-3KG.jpg

Byrba Fresh Junior
Od 2 meseca do godinu dana starosti

Na osnovu svog iskustva Byrba predstavlja Byrba Fresh Junior sa svežom piletinom i ćuretinom: tradicionalni proizvod kompanije Giuntini za pse srednje i velike rase.
Samo pažljivo odabrani sirovi sastojci, sveža piletina i ćuretina čine Byrba Fresh Junior formulu koja omogućava potpunu i izbalansiranu ishranu Vašeg krznenog prijatelja, obogaćenu proteinima iz krompira i ribe, Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama iz lanenog semena. Zahvaljujući recepturi koja sadrži najmanje 34% piletine i ćuretine, Byrba Fresh Junior podstiče optimalni rast Vašeg šteneta. Byrba Fresh Junior je jedinstven proizvod da Vaše štene uvek bude u odličnoj kondiciji. Pogodan je za štenad od 2 meseca do godinu dana starosti.
No OGM
Energija
No OGM
Sa Omega 6
No OGM
Bez veštačkih boja
No OGM
Sa Omega 3
No OGM
Izbalansiran rast
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/byrbamaxi.jpg

Byrba Fresh Maxi
Kompletna hrana
Za odrasle pse velike rase

Na osnovu svog iskustva Byrba predstavlja Byrba Fresh Maxi – evoluciju tradicionalnog proizvoda kompanije Giuntini za pse velike rase.

Samo pažljivo odabrani sirovi sastojci, sveža piletina i ćuretina čine novu Byrba Fresh Maxi formulu koja omogućava potpunu i izbalansiranu ishranu Vašeg najboljeg prijatelja, sa lanenim semenom obogaćenim Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama. Zahvaljujući recepturi sa lucernom, Byrba Fresh Maxi pospešuje varenje što doprinosi svakodnevnom zdravlju Vašeg psa. Byrba Fresh Maxi je 30% ukusnija formula bez dodatnih boja.
No OGM
Energija
No OGM
Sa Omega 6
No OGM
Bes veštačkih boja
No OGM
Sa Omega 3
No OGM
Izbalansiran rast
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/byrbamedium.jpg

Byrba Fresh Medium
Kompletna hrana
Za odrasle pse srednje rase

Na osnovu svog iskustva Byrba predstavlja Byrba Fresh Medium – evoluciju tradicionalnog proizvoda kompanije Giuntini za pse srednje rase.

Samo pažljivo odabrani sirovi sastojci, sveža piletina i ćuretina čine novu Byrba Fresh Medium formulu koja omogućava potpunu i izbalansiranu ishranu Vašeg najboljeg prijatelja, sa lanenim semenom obogaćenim Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama. Zahvaljujući balansu vlakana, Byrba Fresh Medium pospešuje varenje i doprinosi svakodnevnom zdravlju Vašeg psa. Byrba Fresh Medium je 30% ukusnija formula bez dodatnih boja.
No OGM
Sa Omega 3
No OGM
Bez veštačkih boja
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/byrba-fresh_medmaxSALMONE-3KG.jpg

Byrba Fresh Medium Maxi – Salmon
Kompletna hrana
Sa svežim lososom za odrasle pse srednje i velike rase

Na osnovu svog iskustva Byrba predstavlja Byrba Fresh sa svežim lososom, pirinčem i hidrolizatom proteina iz lososa.

Samo pažljivo odabrani sirovi sastojci i sveži losos čine ovu novu recepturu savršenom za pse srednjeg i velikog rasta kojima je neophodna kompletna i izbalansirana ishrana sa ribljim proteinima. Byrba Fresh sa svežim lososom je obogaćena dvoprocentnim hidrolizatom proteina iz lososa, nutrijentom koji ima hipoalergijska svojstva. Zahvaljujući svojoj recepturi koja je dodatno obogaćena lanenim semenom (Omega-3 masnim kiselinama), Byrba Fresh sa svežim lososom doprinosi da Vaš pas bude u odličnoj kondiciji.
No OGM
Za čiste zube
No OGM
Bes veštačkih boja
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/byrbamini.jpg

Byrba Fresh Mini
Kompletna hrana
Za odrasle pse male rase

Na osnovu svog iskustva Byrba predstavlja Byrba Fresh Mini – evoluciju tradicionalnog proizvoda kompanije Giuntini za pse male rase.

Samo pažljivo odabrani sirovi sastojci, sveža piletina i ćuretina čine novu Byrba Fresh Mini formulu za Vašeg najboljeg prijatelja koja omogućava potpunu i izbalansiranu ishranu sa lanenim semenom, izvorom Omega-3 masnih kiselina.
Zahvaljujući balansu vlakana, Byrba Fresh Mini pospešuje varenje što doprinosi svakodnevnom zdravlju Vašeg psa. Byrba Fresh Mini je 30% ukusnija formula bez dodatnih boja.
No OGM
Sa Omega 3
No OGM
Bes veštačkih boja
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/Footer-logo.png
PROLOGIC d.o.o.
Nehruova 59/29, Beograd
+381 60 735 6 333
office@propet.rs
Ponedeljak - Petak: 09 - 16h
Newsletter