HRANA ZA KONJE

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/ciambellina1-2.jpg
ACTIV'PRO
Za radne konje tokom aktivnog perioda
Hrana za takmičarske konje izložene velikim intezivnim naporima. Zbog neprekidnog napora nije im dovoljna energija iz žitarica, već su im potrebni dugoročni izvori energije kao što su biljne masti, esencijalne masne kiseline itd. ACTIVE PRO obezbedjuje da konj započne rad sa dovoljnom zalihom elektrolita. ACTIV PRO sadrži mešavinu vitamina E i selena, koja pruža zaštitu ćelijama. Kao rezultat se dobija znatno kraća faza oporavka. Štiti i podstiče razvoj mišića pri intezivnim naporima.
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/ACTIVERACE-2.jpg
ACTIV'RACE
Za radne konje tokom aktivnog perioda
ACTIV RACE je visoko kvalitetna hrana za aktivne takmičarske konje koji moraju da proizvedu eksplozivne napore (preskakanje prepona, nagla ubrzavanja, cutting...) ACTIV RACE sprečava pojavu kiselosti u crevima. ACTIV RACE sadrži poseban izbor ekskluzivnih žitarica vrhunskog kvaliteta Omega 3 masnih kiselina i mešavinu posebnih amino kiselina koji konju obezbedjuje neophodnu energiju za eksplozivne napore. Najbolje kombinovati sa ACTIV PRO u odnosu 80/20 (ACTIV PRO/ACTIV RACE)
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/ACTIVECOOl-1.jpg
ACTIV'COOL
Za radne konje
ACTIV COOL formulisan za konje podložne stresu. ACTIV COOL sadrži bilje i ostale elemente koji sprečavaju preosetljivost. Sadrži i sve hranljive sastoje za kompletnu i balansiranu ishranu sportskih konja. Hladi mišiće i opušta konja. Pogodan za školske konje i konje na kraju karijere. ACTIV COOL je takođe obogaćen sa OMEGA 3, koja poboljšava opšte stanje konja. Specijalna formula omogućava apsorbciju svih hranljivih sastojaka i zdravu probavu.
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/ACTIVE50-1.jpg
ACTIV'50
Za radne konje tokom aktivnog perioda
Avtive 50 sadrži komponente kao što su termički obrađene žitarice koje su veoma lako svarljive, visoko kvalitetne, lako svarljive proteine, visok nivo vitamina, minerala, mikro elemenata i esencijalnih masnih kiselina. Avtive 50 se dodaje žitaricama ili drugim koncetratima (GOLDEN HORSE). Pogodan za štale sa različitim potrebama (takmičarski konj, konji u laganom radu i mirovanju.)
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/ACTIVE100.jpg
ACTIV'100
Za radne konje
ACTIV 100 je balansirana mešavina za aktivne konje koja dodaje dnevnoj poricji sena i slame. ACTIV 100 sadrži sve elemente koju su potrebni konju pro umerenom i prosečnom radu. Obezbeđuje da zglobovi, kosti i tetive dobiju maksimalnu podršku prolikom većih opterećenja. Prisustvo živog kvasca osigurava apsorbciju svih hranljivih elemenata. Smanjuje mogućnost pojave grčeva.
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/goldenhorse.jpg
GOLDEN HORSE
Hrana koja služi prvenstveno za ishranu sportskih konja, kao i za proplodna grla i radne konje i konje u mirovanju.
Golden Horse obezbedjuje sve potrebe za proteinima, vitaminima, mineralnim materijama i energiji.
http://www.propet.rs/wp-content/uploads/2020/03/Footer-logo.png
PROLOGIC d.o.o.
Nehruova 59/29, Beograd
+381 60 735 6 333
office@propet.rs
Ponedeljak - Petak: 09 - 16h
Newsletter